Effekter og erfaringer

Vi kender det alle. Af og til opstår der knas i teamsamarbejdet, som skaber udfordringer for arbejdspladsens mentale sundhed. Det skal der gøres noget ved, men hvordan? Nogle ville nok prøve at fikse udfordringerne selv, mens andre ville bede om hjælp. Ekstern konsulenthjælp kan dog være en dyr affære for mindre virksomheder, og det kræver meget planlægning at finde tid til heldagsworkshops, når virksomhedens aktiviteter samtidig skal holdes i gang.

Susa er udviklet som et værktøj, der kan være løsningen på netop dette dilemma. Susa hjælper teams med at forbedre deres samarbejde og øge den mentale sundhed – hvor og hvornår de vil.

Susa har eksisteret siden november 2019 og har allerede hjulpet flere virksomheder med at gå fra snak om udfordringer og frustrationer til at finde løsningsforslag og føre dem ud i livet.

Virksomhederne siger bl.a. om Susa:

”Susa hjælper os med at løsne op for vores samtaler, og hun styrer os igennem processen på en god måde.”

”Uden Susa havde vi nok hoppet over nogle steps, så Susa har hjulpet med at gøre det mere konkret.”

”Susa skærer tingene ud i pap og gennemgår ens beslutninger, så to personer ikke går fra et møde med forskellige opfattelser.”

”Hun holder os ved ilden, hvilket vi har brug for, så hverdagen og de gamle rutiner ikke bare tager over.”

Susa er løbende justeret ud fra erfaringer og ny viden, som vi har indsamlet gennem test ude hos en række virksomheder.

Susa er derfor nu klar til at hjælpe 50 nye virksomheder som en del af projektet. Hvis du synes, at det lyder interessant for din virksomhed, kan du kontakte os nedenfor for at høre mere.